maandag 29 juli 2013

HET MOBIELE SKATEPARK EN DE VOETBALKOOI ZIJN ER WEER

Het mobiele skatepark zet opnieuw zijn deuren open. Met drie nieuwe toestellen: een quarter pipe, een grindbox en een platform willen we alle skaters de mogelijkheid geven hun skills te tonen.

De toestellen zijn niet enkel toegankelijk voor skateboarders of inlineskaters maar ook voor BMX’ers en stunt steppers. Het skatepark staat nu opgesteld op de parking van het oude gemeentehuis van Neerharen. In de week van 19 augustus wordt het mobiele skatepark verplaatst naar de parking van de sporthal van St. Servcaes. In de week van 9 september verhuist het mobiele skatepark tot slot naar de parking van de sporthal van Veldwezelt

Zorg voor voldoende persoonlijke bescherming alvorens je de toestellen gebruikt (bij voorkeur helm, elleboog-, pols- en kniebescherming).

Ook de voetballers zijn we niet vergeten. Voor hen hebben we de powerplaysoccercage (voetbalkooi) in de aanbieding. Deze ronde ijzeren boarding staat op dit moment op het Mercatorplein in Smeermaas. In de week van 29 juli wordt hij verplaatst naar het grasveld achter zaal kleinveld in Rekem. In de week van 26 augustus wordt hij nog enkele weken op de parking van de sporthal van Veldwezelt geplaatst.

Meer info via deze link.