maandag 30 december 2013

Neem deel aan het gebruikersonderzoek over Cultureel Centrum Lanaken en win!

Nog tot eind februari 2014 wordt een grootschalig gebruikersonderzoek georganiseerd in de Vlaamse cultuur- en gemeenschapscentra, onder meer in samenwerking met de Universiteit Antwerpen.

Ook de gemeente Lanaken tekende in op dit onderzoek. Er wordt onder meer bekeken wat er kan gedaan worden om bezoekers in de toekomst tevreden te houden, nieuwe bezoekers aan te trekken en afhakers weer in de gelederen te krijgen. Wat vindt u van het CCLanaken? Waarvoor komt u naar het CC? Bent u tevreden over de werking?

Schepen van cultuur Sofie Martens: “Indien u geen gebruik maakt van de cultuurinfrastructuur, willen we uiteraard ook leren waarom dit het geval is. Het gemeentebestuur wil met de resultaten de werking evalueren en zo nodig nog bijsturen.”

Laat je mening horen horen via http://www.v2020.be/mening/2718. Je maakt kans op een vliegreis naar New York of op een van de vele iPads. Bovendien red je, door de enquête in te vullen, 1 m² bedreigd regenwoud via de erkende organisatie World Land Trust.

Deelnemen kan tot eind februari 2014. Alvast bedankt voor je medewerking.