$type=slider$snippet=hide$cate=0$au=0$cm=0$show=home

$type=three$cate=0$meta=0$rm=0$c=30$snip=0$show=/p/wie-is-wie.html

$show=mobile

 

#Lanaken en domein #Zangersheide gaan samenwerken



Van 17 tot en met 21 september vindt in Lanaken het Belgisch kampioenschap jumping voor seniors én het Wereldkampioenschap jumping voor jonge paarden plaats. Gedurende 5 dagen zal Domein Zangersheide het wereldcentrum van de paardensport zijn. Het gemeentebestuur van Lanaken en Domein Zangersheide gaan voor het eerst structureel samenwerken om zo het evenement én de gemeente Lanaken nog meer en beter op de kaart te zetten.

Schepen Mark Curvers: “Het evenement op Domein Zangersheide behoort tot de wereldtop en rekent voor deze editie op 75.000 bezoekers. Het evenement wordt gevolgd door de internationale media en is bovendien gratis te bezoeken. De mensen die niet thuis zijn in de wereld van de paardensport weten dat eigenlijk niet. Anderzijds horen we van mensen die toevallig een keertje dit evenement bezoeken dat het fantastisch is om te zien en te beleven, en dat is het ook. Binnen het voetbal zou dit de finale van de Champions League zijn, en wij hebben dat in Lanaken ieder jaar op ons grondgebied. We zijn met de organisatoren gaan samen zitten om te zien hoe we tot een nog betere samenwerking konden komen.”
De voorbije jaren bestond er reeds een samenwerking, maar deze situeerde zich dan vooral op het vlak van veiligheid. Nu gaat de samenwerking een stuk breder. Zowel logistiek als promotioneel zijn er diverse acties uitgewerkt voor verschillende doelgroepen.

Schepen Mark Curvers: “Toerisme is één van de drie pijlers in ons citymarketingplan. Daarom willen wij vanaf nu ook de toeristische en culinaire kaart van Lanaken uitspelen. Met de restaurants in Lanaken hebben we een actie uitgewerkt om de bezoekers van het jumpingevenement uit te nodigen om ’s avonds in hun zaak te komen eten.”
Domein Zangersheide zal het evenement kunnen aankondigen via affiches en bevlagging op gemeentelijke eigendommen. Omgekeerd zal de gemeente Lanaken ook meer in beeld komen op het evenement zelf. De lokale ondernemers krijgen de mogelijkheid om tijdens een speciale business-avond te netwerken en contacten te leggen met verschillende bedrijven uit de Euregio.

Schepen Mark Curvers : “Alle inwoners krijgen binnenkort een uitnodiging in de brievenbus om naar de Lanaken-dag op Domein Zangersheide te komen. Daar krijgen ze dan gratis een kop koffie en een stukje taart aangeboden. Op die manier staan zowel het evenement én onze gemeente meer in de kijker en kunnen we spreken van een echte win-win situatie”.

[In de kijker]_$type=sticky$l=0$c=4$cate=1$h=318$icon=1$m=0$hide=home

[Events]_$type=carousel$cate=0$show=post

[Marino Keulen]_$type=two$cate=0$meta=0$rm=0$c=6$snip=0$hst=https://marinokeulen.blogspot.be/

Naam

artikel,205,event,58,facts & figures,18,foto,71,in de kijker,47,pers,104,publicaties,11,video,40,wie is wie,35,
ltr
item
Open VLD Lanaken: #Lanaken en domein #Zangersheide gaan samenwerken
#Lanaken en domein #Zangersheide gaan samenwerken
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEga_j6_4Urx9PdlQtKWCmX5bQkGPGEtHd5nabv3NQzeIftNUR7f6OKuBB_nQPGLc6eDx8ibj_za2-2fxZdKiz8m2XtvY3HR6rWjoWYSIKcQRiNdSNW5CxeS8LCmy81PSkYTFlD9gscvuxM/s1600/zangersheide-luchtfoto36.JPG
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEga_j6_4Urx9PdlQtKWCmX5bQkGPGEtHd5nabv3NQzeIftNUR7f6OKuBB_nQPGLc6eDx8ibj_za2-2fxZdKiz8m2XtvY3HR6rWjoWYSIKcQRiNdSNW5CxeS8LCmy81PSkYTFlD9gscvuxM/s72-c/zangersheide-luchtfoto36.JPG
Open VLD Lanaken
http://openvldlanaken.blogspot.com/2014/09/lanaken-en-domein-zangersheide-gaan.html
http://openvldlanaken.blogspot.com/
http://openvldlanaken.blogspot.com/
http://openvldlanaken.blogspot.com/2014/09/lanaken-en-domein-zangersheide-gaan.html
true
3013909021066521097
UTF-8
Alle berichten geladen Geen zoekresultaten ONTDEK MEER Lees meer Beantwoorden Cancel antwoord Delete door Home PAGINA'S BERICHTEN Ontdek Alles VOOR U AANGERADEN LABEL ARCHIEF ZOEKEN ALLE BERICHTEN Geen zoekresultaten Terug Home Zondag Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zon Maa Din Woe Don Vrij Zat Januari Februari Maart April Mei Juni Juli Augustus September Oktober November December Jan Feb Maa Apr Mei Jun Jul Aug Sep Okt Nov Dec zojuist 1 minuut geleden $$1$$ minutes ago 1 uur geleden $$1$$ hours ago Gisteren $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago meer dan 5 weken geleden Volgers Volg THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share. STEP 2: Click the link you shared to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy