woensdag 15 april 2015

#Lanaken lanceert digitale #geschenkkaartLanaken lanceert een nieuwe geschenkkaart. De voormalige ‘papieren’ geschenkbon houdt op te bestaan. Lanaken gaat digitaal en heeft vanaf nu een geschenkkaart in de vorm van een bankkaart. De nieuwe geschenkkaart is handig in gebruik, gemakkelijk om mee te nemen en heeft een moderne look. 

De papieren cadeaubon werd vervangen door een digitale geschenkkaart in de vorm van een bankpasje. De geschenkkaarten zullen verkrijgbaar zijn in bedragen van € 10, € 25 en € 50 en worden verpakt in een fris mapje met bijhorend lijstje waarop de deelnemende handelaars vermeld staan. Op die manier is de geschenkkaart onmiddellijk klaar om aan iemand cadeau te doen. 

Schepen van middenstand, Mark Curvers: “Bij de lancering van de nieuwe geschenkkaart zijn reeds meer dan 30 handelaars ingestapt. Maar er komen steeds nieuwe handelaars bij. Zeker als het gemak van deze nieuwe kaart duidelijk wordt.” 

De geschenkkaarten zullen te koop worden aangeboden in het gemeentehuis en in de bibliotheek van Lanaken. Na aankoop zijn deze één jaar geldig bij de deelnemende handelaars. Wie nog papieren cadeaubonnen heeft hoeft zich niet te haasten. Ook deze bonnen blijven hun geldigheid tot aan de vervaldatum behouden. 

“Ook voor ondernemers en werkgevers is de nieuwe geschenkkaart het uitgelezen cadeautje om te geven aan relaties of personeel vanwege de fiscale voordelen.” zegt schepen van middenstand Mark Curvers. 

Op de website kan men snel de geldigheid van je digitale geschenkkaart controleren en de meest actuele lijst van deelnemende handelaars terugvinden. Deelnemende handelaars zullen ook herkenbaar zijn aan de sticker die aan hun winkel wordt aangebracht. 

Meer info op: www.lanaken.be/geschenkkaart