dinsdag 22 september 2015

#cultuurstart2015 #25september2015 #CCLANAKEN

Hoe beleef jij jouw start van het cultuurseizoen? 
 Kom nu vrijdag naar het cultureel centrum en vlieg er in met Loge 10!


Vorig seizoen bracht dit gezelschap al ‘Calendar Girls’ naar Lanaken. Dit jaar openen zij het nieuwe cultuurseizoen met één van de spannendste misdaadmysteries van Agatha Christie.

Als detective Hercule Poirot vanuit Istanboel met de wereldbefaamde Oriënt Express naar London terugkeert, verwacht hij een rustige treinreis. Maar rond middernacht strandt de trein in de sneeuw en de volgende ochtend blijkt één van de passagiers op een gruwelijke manier te zijn vermoord. Geïsoleerd door de sneeuw, moet Poirot de moordenaar zien te ontmaskeren voor hij opnieuw toeslaat. Poirot vindt bij het ondervragen van zijn medepassagiers zoveel tegenstrijdige aanwijzingen, dat hij al gauw weet dat dit de meest wonderlijke moordzaak uit zijn carrière zal worden...

Zoals gebruikelijk verzamelde Loge 10 een cast aan goede soapacteurs. Het lijkt wel ‘Thuis’ meets ‘Familie’. Want wat denkt u van de impressionante cast met Ann Pira, Andrea Croonenberghs, Peter Van De velde, Hans Ligtvoet, Erik Goris, Karin Jacobs, Hilde Van Wesepoel, Nathalie Wijnants, Wim Stevens, Brecht Callewaert, Ann De Winne en Bob Selderslaghs.

Meer info en tickets op cclanaken.be