donderdag 11 oktober 2012

Open VLD Programma 2013-2018 voor Gellik

Beste Gellikenaren,

Met deze folder willen wij u inhoudelijk overtuigen uw vertrouwen aan ons te schenken. Open VLD GELLIK heeft momenteel vier verkozenen in de gemeenteraad: Rudi NIVELLE, Felix PUTS, Anita JEURISSEN en Olga MASSOT. Wij zijn de koploper van Groot-Lanaken, dankzij u! Wij mochten namelijk steeds op uw stem rekenen, waarvoor onze oprechte dank!

Het Open VLD-team GELLIK is een hecht team dat steeds aanspreekbaar is en oplossingen zoekt voor uw vragen en verzuchtingen. Wij hebben ons steeds ten volle ingezet voor u en GELLIK. De afgelopen 6 jaar werden vele mooie projecten gerealiseerd. Denk bijvoorbeeld aan de aanleg van de stoepen in de Vlootgracht en Gellikerweg, de nieuwe voetbalkantine, de vernieuwing van het wegdek op diverse wegen, de renovatie van de muziekschool, een levensreddende defibrillator bij het OC ‘t Kloester, het sociaal buurtrestaurant De Oase, … We zijn er ons van bewust dat er nog werk aan de winkel is. Precies daarom willen Rudi en Anita strijden voor GELLIK en hun werk verderzetten, samen met twee jeugdige, degelijke en frisse krachten!

Felix en Olga hebben de symbolische fakkel doorgegeven aan hun dochters Astrid PUTS en Jolein MARTENS. Tijdens de huisbezoeken die wij reeds gedaan hebben, is duidelijk gebleken dat ook dit ‘JONG GEWELD’ uw stem vurig zal verdedigen in de gemeenteraad.

Veel is reeds gerealiseerd. In deze folder vindt u ons programma voor GELLIK met de punten die wij nog willen realiseren, maar wij willen uiteraard ook steeds luisteren naar uw suggesties.

Nu en na 14 oktober. Vriendelijke groeten,
Anita JEURISSEN, Astrid PUTS, Jolein MARTENS en Rudi NIVELLE