donderdag 11 oktober 2012

Open VLD Programma 2013-2018 voor Neerharen

Beste inwoners van Neerharen,

De gemeenteraadsverkiezingen naderen met rasse schreden. Op 14 oktober bepaalt u wie u zal vertegenwoordigen in de gemeenteraad.
Wij van Open VLD hebben de afgelopen zes jaar Lanaken bestuurd. Samen met SP.a. Wij hebben ons best gedaan. Ook voor Neerharen. Diverse wegen kregen een nieuwe asfaltlaag, er kwamen nieuwe voetpaden in de Schuttershofstraat en een deel van de Heirbaan, de sporthal werd gerenoveerd, er werd gewerkt in de parochiezaal, nieuwe lokalen van de scouts werden gebouwd ...

Dat is allemaal belangrijk. Maar nog belangrijker is de toekomst. Welke plannen wij, van Open VLD, hebben voor de toekomst van Neerharen, vindt u in deze folder. Minstens zo belangrijk zijn de kandidaten die dit toekomstprogramma dienen uit te voeren.

Met Peter Verheyen, Dominique Terwingen en mezelf is Neerharen sterk vertegenwoordigd op de
Open VLD-lijst. Peter en Dominique zijn nieuwkomers in de politiek, maar wel mensen die zich ondertussen tot en met hebben bewezen: professioneel, in het verenigingsleven, enz. Beiden zijn niet bang voor nieuwe uitdagingen en willen samen met mij, de stem van Neerharen zijn in de nieuwe gemeenteraad.

Zelf zou ik dat graag willen doen, met uw steun wel te verstaan, als burgemeester van de gemeente Lanaken.
Lees verder onze programmapunten voor Neerharen in onze folder

U mag op ons rekenen. Ook na 14 oktober!
Marino Keulen